miercuri, 3 iulie 2019

De acum pot sa circul linistit in trafic


Probabil ca orice sofer s-a confruntat cel putin cu o situatie neplacuta in trafic in care si-ar fi dorit sa aiba un martor, iar acum totul este posibil intrucat la iUni gasesti o gama foarte variata de camere auto. Acestea au rolul de a inregistra audio video si de monitorizare a traficului, astfel incat sa aduca protectia de care este nevoie in toate cazurile neplacute. Optiunile sunt foarte variate, motiv pentru care este imposibil ca aici sa nu dai peste produsele care iti convin cel mai mult, asa ca apeleaza chiar acum.

Scapa de situatiile neplacute
Sa fii implicat intr-un accident rutier poate fi una dintre cele mai neplacute experiente. Si mai neplacut poate fi cand celalalt sofer nu vrea sa isi recunoasca vina si tu nu ai cum sa dovedesti asta. Insa prin intermediul unei camere auto, aceasta problema poate fi rezolvata.
Similar accidentelor rutiere, cele des intalnite in parcari pot fi dovedite cu usurinta daca este montata o camera auto. Oricand te poti trezi cu masina lovita sau chiar vandalizata, iar daca in parcarea respectiva nu exista camere de supraveghere sau martori, sansele de recuperare a pagubelor sunt minime.

Martorul de care ai nevoie
Un astfel de gadget poate fi considerat ca un martor care vede tot. Daca aceasta surprinde un accident comis de un sofer care a fugit de la fata locului, aceasta poate fi de folos in salvarea unei sume consistente de bani si poate fi considerata o dovada importanta in dovedirea vinovatiei celuilalt.

Fraudele sunt comune
O alta problema de care te poate scapa un asemenea gadget este frauda comisa de pietonii, care sunt pe trecerea de pietoni si simuleaza ca ar fi fost loviti de masina. Chiar daca ai putea sa iti dovedesti nevinovatia si fara o camera auto situatia este complicata si dificila si nimeni nu are dispozitia necesara pentru a se complica.

Diferite variante
Insa atunci cand se doreste achizitionarea unui astfel de dispozitiv, este necesar sa se asigure ca acesta indeplineste anumite criterii importante, menite sa vina in ajutorul soferului. Pe langa optiunile de baza, acelea de a inregistra la rezolutii mari, auto on/off, capturarea imaginilor clare pe timpul noptii, G-Sensor si inregistrare non stop, camerele auto mai pot avea si alte sisteme care sa le usureze viata soferilor.

Sunt multe exemple, printre care si modul Parking este extrem de folositor, deoarece atunci cand cineva iti loveste autoturismul, camera auto sesizeaza impactul si porneste inregistrarea automat. Un alt aspect banal, dar extrem de important este ca dispozitivul sa afiseze data si ora in momentul filmarii, deoarece pe aceasta cale, imaginile surprinse pot fi folosite drept probe in anumite state.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu