vineri, 24 martie 2017

De ce aleg multi soferi sa-si colanteze masinile



Toti soferii isi doresc ca masinile pe care le conduc sa fie grozave si sa atraga toate privirile, insa putini sunt cei care isi permit sa ia masuri in acest sens. Astfel, aleg sa le intretina corect, pentru a functiona in cele mai bune conditii, iar pentru a arata perfect, se incearca cat mai mult evitarea zgaraieturilor, insa multe dintre acestea sunt inevitabile precum cele din parcari sau cauzate de pietricelele de pe sosele. 

Alternativa

Totusi, pentru ca zgaraieturile sunt destul de complicat si costisitor de remediat, multi soferi au apelat la alternativa colantarilor integrale, deoarece aceasta solutie este avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Totul se efectueaza in doar cateva ore, spre deosebire de cele cateva zile necesare pentru uscarea vopselei.

Preturi bune

Insa cel mai mare avantaj este ca pentru colantari la Autoprint.ro preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind de circa 4 ori mai mici. Cu alte cuvinte, pentru a vopsi integral o masina de dimensiuni medii este nevoie de circa 4.000 de lei, iar pentru a colanta acelasi autoturism, soferii trebuie sa pregateasca doar 1.000 de lei, preturile variind in functie de preferinte.

Diferite optiuni

De asemenea, cei care isi doresc ca masinile lor sa fie personalizate pana la cele mai mici detalii, au diferite solutii pe care le pot alege, de la culorile simple, care imita vopseaua obisnuita, la cele mate, cele mai cautate fiind negru, albastru, rosu, verde si gri. Insa in topul preferintelor proprietarilor de masini sedan in 2016 a fost albul perlat.

Durabilitate 

Pentru colantari la Autoprint.ro se folosesc autocolante de cea mai buna calitate, ce promit o lunga durata de viata, in functie de varianta aleasa. Unele pot rezista in cele mai bune conditii chiar si 5 ani, insa exista si variante mai accesibile, care promit o durata de viata mai redusa, de 24 de luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu