sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Ce modele de jaluzele din aluminiu se vand in 2016

Aluminiul este un material utilizat in numeroase domenii, de-a lungul timpului fiind descoperite o multime de intrebuintari, astfel ca cei care isi doresc cele mai bune solutii pentru personalizarea caminului, se pot orienta chiar si dupa jaluzele din aluminiu, chiar daca de multe ori este omisa importanta acestora. Acestea pot fi atat orizontale, cat si verticale, iar la tamplarie-pvc-al.ro sunt disponibile mai multe variante, astfel incat fiecare client sa fie multumit.

Usor de personalizat

Asadar, acest tip de jaluzele poate fi ideal pentru toate dimensiunile ferestrelor, de la cele mici, medii sau mari, fiind foarte usor sa se controleze gradul de luminozitate al unei incaperi. Tinand cont cat de usor sunt folosite acestea, nu este de mirare de ce sunt utilizate atat in locuinte, cat si in birouri, centre comerciale sau alte spatii. De asemenea, un alt avantaj adus de aluminiu este ca poate fi personalizat, fiind vopsit in mai multe nuante, foarte rezistente si care nu se deterioreaza in cel mai scurt timp.

Tarife accesibile

Mai mult, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la tamplarie-pvc-al.ro in timp ce produsele sunt de cea mai buna calitate. Jaluzelele din aluminiu au lamele de dimensiuni variate, astfel incat sa fie potrivite in orice spatiu, insa se pot gasi chiar si lamele perforate pentru un aspect deosebit. Optional pot fi adaugate si sisteme speciale care ajuta ca manevrarea sa fie una mult mai confortabila, iar jaluzelele sa poata fi folosite si de catre copii.

Rezultatele dorite


In plus, cele orizontale din aluminiu se pot roti si adapta pana cand sa se ajunga la rezultatele dorite, iar prin mecanismul de blocare se asigura confortul necesar. Aluminiul este foarte bine protejat impotriva coroziunii, culorile variaza in functie de preferinte, iar snurul si toate celelalte sisteme sunt vopsite in aceeasi culoare pentru ca toate detaliile conteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu