sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Ce tipuri de cazari sunt disponibile in Cluj

Tinand cont ca reprezentantul Ardealului, Cluj–Napoca este un oras foarte bine dezvoltat, nu este de mirare de ce atrage o multime de turisti din toate colturile tarii, dar si din strainatate, aici fiind disponibile o multime de activitati, evenimente importante, dar si monumente sau muzee ce merita descoperite. In plus, aici este foarte bine dezvoltat si regimul hotelier, motiv pentru care turistii nu mai trebuie sa apeleze la variantele clasice de cazare: hoteluri sau pensiuni.

Usor de gasit

Este foarte usor pentru oricine sa gaseasca cazare ieftina in Cluj, accesand platforma E-Stabil unde sunt listate cele mai bune oferte cu apartamente pentru toate gusturile, la preturi variate. Un avantaj esential adus de regimul hotelier este faptul ca e mai accesibil decat o camera de hotel clasica, oaspetii avand ocazia de a face economii cu pana la 50% pentru fiecare noapte. In plus, cu cat se petrece mai mult timp, cu atat pretul scade si se poate negocia.



Fara receptie

Cu aceasta ocazie se elimina o parte deranjanta a cazarii clasice, receptia, care in acest caz nu exista, astfel ca nu trebuie predata cheia la fiecare iesire din unitate, iar oaspetii nici nu sunt deranjati de alti turisti sau de angajati ai hotelului, bucurandu-se de mai multa intimitate.

Conditii bune


Cei interesati de cazare ieftina in Cluj nu trebuie sa se orienteze neaparat catre cartierele marginase, deoarece sunt disponibile oferte atractive chiar si in inima orasului, iar conditiile sunt pentru toate necesitatile. Cei care isi doresc sa dispuna de conditii echivalente a 5 stele trebuie sa pregateasca mai multi bani, insa nici conditiile inferioare nu sunt de neglijat, deoarece dotarile sunt bine puse la punct. Astfel, oricine are ocazia sa se simta ca acasa, dar la mare distanta de casa, avand acces la internet wireless, bucatarie bine dotata sau masina de spalat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu