luni, 13 martie 2017

Ce posibilitati de personalizare a unui autocar are o firma de transport ?



Serviciul de personalizare al autocarelor propus de Colantari Design din Bucuresti este una dintre cele mai bune si eficiente modalitati de promovare, totul la costuri accesibile pentru toate buzunarele. Tinand cont ca acestea dispun de elemente de caroserie de dimensiuni importante, este pacat sa nu se profite de pe urma lor, in special pentru ca suprafata este dreapta, iar inscriptionarea se face in cele mai bune conditii. Ideile cele mai creative vor avea de castigat, deoarece ceilalti participanti la trafic, soferii si pietonii, se vor putea informa in doar cateva clipe cu privire la produsele sau serviciile comercializate, indiferent de domeniul de activitate.

Posibilitati 

In plus, acest serviciu este ideal pentru a fi intotdeauna cu un pas in fata competitiei, iar datorita
faptului ca preturile sunt foarte bune si calculate in functie de fiecare metru patrat de autocolant folosit, raportul calitate pret este unul care merita avut in vedere. Colantari Design dispune de echipamente de ultima generatie, dar si de o gama foarte larga de autocolante din care clientii pot alege pentru a-si pune ideile in aplicare. Fie ca este vorba de logo-uri, bannere sau diferite mesaje, este important ca acestea sa fie eficiente si bine construite, pentru a fi atragatoare.

Profesionalism 

De asemenea, serviciul de personalizare al autocarelor este ceva mai pretentios, pe motiv ca dimensiunile sunt mai mari, astfel ca este nevoie de imprimante speciale, capabile sa emita imaginile la inalta rezolutie, sa fie cat mai clare. Asadar, experienta angajatilor va face diferenta, acestia fiind bine pregatiti pentru a gasi intotdeauna cele mai bune solutii la cerintele impuse de clienti. Nu trebuie omisa nici durata de viata a autocolantelor folosite, care rezista foarte bine in timp, arata bine, nu se dezlipesc pe la colturi, dar si optiunile sunt nelimitate, motiv pentru care tot ce mai trebuie este putina creativitate si inspiratie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu