sâmbătă, 4 martie 2017

Unde gasim bilete ieftine catre Valencia



     Zborurile catre Valencia au loc de pe Aeroportul International Henri Coanda, aeroport aflat la aproximativ 16 kilometri de centrul orasului pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt: Blue Air, Hahn Air si Tarom iar drata unui zbor este de aproximativ 3 ore jumatate.

       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.

    Aeroportul Manises este unul din cele mai aglomerate din Spania şi al doilea cel mai mare din regiune. Este situat la aproximativ 8 km la vest de Valencia şi dispune de un singur terminal pentru pasageri. Pentru a ajunge in oras puteti lua unul dintre taxiurile aflate la iesire din aerport sau autobuzul iar in cazul in care va place sa conduceti singuri, puteti inchiria o masina.

      Valencia este al treilea oras ca marime din Spania insa nu dispune, din punct de vedere turistic, de asa de multe obiective turistice cum au Barcelona, Madrid si Sevilia. Pe de alta parte aici puteti gasi unuele dintre cele mai interesante muzee din Spania, asa ca daca sunteti un impatimit de istorie Sevilia va va tine ocupati. Printre muzeele importante se enumera: Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Stiinta Printul Felipe si Institutul Valencian de Arta Moderna. Acest oras este foarte activ si are de asmnea parte de o viata de noapte foarte activa deoare ce exista o multitudine de pub-uri dintre care puteti alege si unde va puteti relaxa cu un pahar de vin.

Valencia este un loc interesant pentru orice turist care doreste sa vada ceva diferit in Spania si sa cunoasca mai bine obiceiurile si traditiile acestor locuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu