marți, 18 aprilie 2017

Spionajul se poate face si prin intermediul ochelarilor



Filmele cu spioni pot deveni realitate cu ajutorul celor mai noi gadgeturi din acest domeniu si care sunt accesibile la preturi foarte bune in ziua de azi. In aceasta categorie sunt incluse mai multe dispozitive, printre care si ochelari pentru spionaj, ce nu trebuie sa lipseasca din colectia celor pasionati de acest domeniu. Un astfel de gadget este ideal datorita faptului ca nu numai ca permite capturarea de imagini si sunet intr-un mod foarte discret, insa este si practic pentru ca reprezinta niste ochelari de soare de calitate si permit inregistrarea corespunzatoare a fix ceea ce urmaresc utilizatorii. 

Functii importante

Pe langa faptul ca se poate inregistrat atat audio, cat si video, astfel de ochelari suporta inserarea unei
card microSD pentru sporirea capacitatii si a avea siguranta ca nu apar situatii in care spatiul sa devina insuficient. Autonomia variaza de la un dispozitiv la altul, insa durata medie de functionare non stop este de o ora, in timp ce pentru o incarcare completa pot fi suficiente doua ore, procesul fiind efectuat cu ajutorul unui simplu cablu microUSB. Mai mult, se pot captura si imagini care se salveaza in format jpeg, ce pot fi urmarite pe orice dispozitiv, de la laptop, tableta sau telefon, in timp ce filmarile sunt in format avi.

De unde pot cumpara?

Ochelarii pentru spionaj de calitate se gasesc in cadrul magazinului iUni, care propune o gama variata pentru toate preferintele si necesitatile. Preturile sunt foarte bune, iar periodic sunt propuse diferite oferte care mai de care mai atractive, insa nu trebuie omis nici faptul ca se acorda livrare gratuita prin curier la comenzile de peste 499 de lei. De asemenea, cei care isi doresc sa testeze produsele inainte de a le achizitiona, au ocazia de a o face in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu