duminică, 30 aprilie 2017

Deja incep sa apara colectii de pantaloni scurti

Venirea verii marcheaza perioada potrivita in care sa facem schimbarile potrivite in garderoba, iar din cea a barbatilor nu trebuie sa lipseasca pantalonii scurti, ideali in nenumarate conditii. Outlet Stock propune diferite modele de pantaloni scurti pentru barbati, pentru toate gusturile, iar preturile practicate sunt foarte accesibile.


Usor de ales

De obicei, camasile si gecile pot fi complicate cu diferite detalii de care trebuie sa tinem cont atunci cand le alegem deoarece pot evidentia anumite dezavantaje ale corpului, insa pantalonii scurti sunt destul de usor de ales, fiind esential sa se aseze bine. Marimea potrivita este cea in care pantalonii pot sta foarte bine fara sa fie nevoie de curea, iar pozitia poate sa varieze in functie de preferinte, insa cea recomanda este de 6,7 centimetri mai jos de buric. De asemenea, trebuie sa ramana si spatiu suficient pentru a baga doua degete, astfel incat pantalonii sa fie confortabili in toate conditiile.


Mai jos de genunchi?

Aceasta decizie tine de preferintele fiecarui barbat, insa lungimea pantalonilor scurti ar trebui sa ajunga pana in zona genunchilor si poate sa o depaseasca cu doar cativa centimetri. Designerii au adus in ultimii ani modele care sa fie deasupra genunchiului, moda care era populara in special in anii ’70 si ’80, urmand ca de atunci sa fie preferate modelele putin mai lungi. Totusi, este esential ca orice barbat sa se simta foarte confortabil atunci cand poarta pantalonii.


Comanda rapid


La Outlet Stock sunt propuse o multime de modele de pantaloni scurti pentru barbati, iar toate acestea sunt disponibile in cantitati en gros. Asadar, preturile sunt pe masura, astfel ca orice magazin isi poate suplimenta stocurile cu produse de calitate, ce se vor vinde imediat. Mai mult, toate hainele comercializate de Outlet Stock provin de la cele mai cunoscute branduri, fiind foarte apreciate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu