miercuri, 10 mai 2017

Rulourile suprapuse sunt excelente contra insectelor



Rulourile suprapuse reprezinta o optiune tot mai populara la care apeleaza cei care isi doresc sa se bucure de o locuinta moderna, practica, in care sa aiba parte de cele mai bune conditii. 

Personalizare

Indiferent de materialele din care sunt confectionate rulourile, acestea pot fi adaptate astfel incat sa se potriveasca de minune la exteriorul oricarei cladiri. Asadar, clientii vor beneficia de o solutie practica, eficienta, moderna, si care promite o lunga durata de viata.

Materiale 

Cele mai intalnite materiale folosite la confectionarea rulourilor sunt PVC-ul, lemnul si aluminiul, fiecare dintre acestea avand propriile avantaje si dezavantaje. Lemnul este foarte comun, promite un aspect grozav, flexibil, rezista bine in timp, insa impune o intretinere ceva mai complicata, iar daca nu sunt respectate regulile, durata de viata va scadea considerabil. Pe de alta parte, PVC-ul reprezinta cea mai accesibila optiune din punct de vedere financiar, ce promite diferite solutii de personalizare, un aspect grozav, mult confort, insa si o durata de viata mai scazuta fata de lemn. Totusi, cele mai rezistente sunt rulourile suprapuse din aluminiu, acest material promitand o lunga durata de viata, timp in care poate fi reciclat de nenumarate ori, fiind foarte prietenos cu mediul inconjurator.



Izolare 

Izolarea termica si fonica sunt esentiale pentru confortul asigurat in orice cladire, iar rulourile pot aduce o protectie suplimentara in acest sens. Cu alte cuvinte, locuitorii vor putea obtine cu un efort minim o temperatura stabila, care sa nu fie influentata de temperaturile din exterior, in timp ce zgomotele nu vor reprezenta o problema.

Siguranta 

Nu trebuie omis nici faptul ca aceste rulouri suprapuse obtureaza calea de acces catre interior a musafirilor nepoftiti, aducand mai multa protectie. Ferestrele reprezinta locul potrivit prin care acestia patrund in locuinte, insa pe aceasta cale se elimina o problema importanta, iar familia nu mai este expusa nici unui risc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu