luni, 12 iunie 2017

Companiile de ansamluri rezidentiale se regasesc pe wallbizDomeniul constructiilor este intr-o continua dezvoltare in toata tara, in special in marile orase, unde sunt ridicate cladiri noi de la o zi la alta. In schimb, uneori poate fi dificil sa se gaseasca cateva firme de ansambluri rezidentiale, care sa asigure cele mai bune servicii in acest sens, motiv pentru care, adesea, trebuie sa se faca compromisuri. 

Numeroase beneficii

Totusi, este mai simplu si pentru clienti, dar si pentru firme sa isi inscrie datele in catalogul de afaceri pus la dispozitie de WallBiz. Cu alte cuvinte, clientii vor avea la dispozitie in acelasi loc mai multe firme din care sa poata alege, in functie de calitatea serviciilor asigurate sau de preturile propuse, insa si aceste companii vor putea fi mai vizibile in randul celor interesati, astfel ca au expunere la un numar important de potentiali clienti.

Mai mult, pe aceasta cale se imbunatateste si prezenta in mediul online, care este cruciala in ziua de azi intrucat internetul reprezinta una dintre cele mai importante surse de informare. Cu alte cuvinte, oricine are nevoie de un produs sau serviciu, va apela la internet pentru a gasi solutia si pentru a sti unde sa se orienteze. De asemenea, se imbunatatesc si performantele pe motorul de cautare Google, intrucat companiile vor putea fi afisate pe pozitii superioare atunci cand sunt cautate anumite cuvinte cheie.

Care este pretul?

Totul este gratuit in primele 30 de zile, astfel ca sistemul poate fi testat, iar daca clientii sunt multumiti au ocazia de a se orienta catre trei pachete diferite. Primul dintre acestea este de 90 de zile si costa doar 150 de lei, in timp ce urmatorul este de 180 de zile pentru doar 250 de lei. In schimb, cele mai bune performante sunt propuse de pachetul de 360 de zile accesibil la 450 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu