marți, 20 iunie 2017

Mojarul cu pistil ne face mesele mult mai gustoaseExista nenumarate momente in viata in care evolutia tehnologica simplifica o multime de procese, insa chiar si asa, uneori sunt foarte eficiente dispozitive traditionale, clasice, precum un mojar cu pistil de la ShopU. Aceste piese sunt folosite de sute de ani pana in ziua de azi datorita faptului ca ajuta la pastrarea savorii alimentelor, iar orice masa este mult mai gustoasa. Pe piata sunt disponibile astfel de produse pentru toate nevoile, insa este esentiala garantia calitatii, motiv pentru care trebuie sa stim catre care dintre acestea trebuie sa ne orientam.

Cea mai buna alegere

Un mojar cu pistil foarte apreciat este cel din seria VB de la ShopU, intrucat dimensiunile sale sunt
ideale, de 14x14x11 cm, lungimea pistilului fiind de 14 cm, iar totul este confectionat din portelan, ceea ce presupune o calitate superioara. Astfel, materialul este foarte permisiv, motiv pentru care poate fi folosit atat in cuptorul obisnuit, cat si in cel cu microunde, la frigider si poate fi spalat chiar si la masina.

Exista trei factori principali de care trebuie sa tina cont orice client, incepand de la material, usurinta folosirii si curatarii, dar si dimensiunile mojarului. Portelanul reprezinta cel mai popular material, desi exista si altele apreciate precum inoxul, in timp ce la capitolul mentenanta, cu cat se curata mai usor, cu atat acestea sunt mai cautate. In privinta dimensiunilor, totul tine de preferinte si de nevoi, astfel ca exista variante pentru toti clientii.

Comanda rapid oriunde

Poti oricand sa comanzi un mojarcu pistil de la ShopU, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar sunt promovate periodic si o multime de oferte atragatoare. Mai mult, produsele sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier, iar costurile in Bucuresti sunt de numai 10 lei, in timp ce pentru restul tarii de doar 16 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu